Marknadsledande inom filter

På Filter.se hittar du ett brett urval av filter som hjälper till att säkerställa optimal prestanda och livslängd för ditt system. Vi är marknadsledande inom området och har ett ständigt fokus på att utveckla nya produkter som kan möta våra kunders behov. I den här artikeln kommer vi att granska de olika typerna av filter som du kan hitta hos oss.

Filter.se är ett svenskt företag

Ett företag med mer än 30 års erfarenhet av försäljning och distribution av bästa filtern. De har ett brett urval av filter för både företag och privat bruk, inklusive oljefilter, luftfilter, kolfilter, etc.

Filter.se levererar filter till maskiner och anläggningar över hela världen, både som originalutrustning och som eftermontering.

Typer av filter

Oljefilter: Oljefiltret är ett av de viktigaste filtren på alla fordon. Den fångar smuts och partiklar i oljan, vilket kan förorena motorn. Utan ett ordentligt oljefilter riskerar du att skada motorn.

Luftfilter: Luftfiltret fångar upp partiklar i luften innan de når motorblocket. De flesta moderna bilar har ett induktionsluftfilter som även fungerar som en ljuddämpande buffert mellan motorn och kupén.

Kolfilter: Kolfiltret tar bort kolpartiklar från avgaserna. Kolpartiklarna kommer från förbränning av bränsle i motorer och de kan vara skadliga för miljön.

Hydraulfilter: Hydraulfiltren fångar upp partiklar i hydrauloljan som annars skulle kunna skada de rörliga delarna i ett hydraulsystem. Hydraulfiltren finns ofta på lastbilar, entreprenadmaskiner och andra fordon med hydraulsystem. Kom ihåg att även köpa extra vätska till hydraulfiltret, som detta chf 11s.

Vattenfilter: Vattenfiltren tar bort partiklar från vattnet så att det kan användas för att kyla eller tvätta motorer och fordon. De flesta vattenfilter är av typen sedimentfilter, som fångar fasta partiklar i vattnet.

Vi hoppas att du har lärt dig mer om de olika filter som finns tillgängliga. Samt vilka filter du kan köpa hos Filter.se, som är en av de ledande ledande och återförsäljare inom filter.