3 enkla sätt att göra dina egna vackra naglar

Om du är den typen av person som älskar att ha vackra naglar, men inte har tid eller lust att gå ut och betala för en manikyr, då kan vi hjälpa dig. I den här artikeln kommer vi att ge dig tre enkla tips på hur du själv gör vackra naglar hemma. Vi vill nämna att du kan stärka din egen nagel med gellack, men du kan även använda nageltips eller vanligt nagellack. Om du följer dessa tips får du vackra naglar.

Förstärkning av egna naglar med gellack

Gellack är en populär produkt som kan ge hållbara och starka naglar i veckor. Du kan stärka dina egna naglar genom att lägga en stark produkt, som gummibas, ovanpå nageln. Gellack finns i många olika färger, så du kan välja den färg som passar dig bäst. Här kommer din nagel inte att gå sönder, och du kommer alltid att kunna göra en ny fyllning.

Nagelspetsar

Ett annat alternativ för att få vackra naglar är med hjälp av nageltippar. Nageltips är idealiska om du inte har långa naglar men vill ha långa naglar direkt. Här limmar du på lösnaglar och täcker dem med lack ovanpå. Det är ett enkelt och effektivt sätt att få vackra och extravaganta naglar. Det är ett snabbare sätt än att bygga nageln själv, och det kan också vara mer hållbart.

Vanligt nagellack

Om du varken är för nagellack eller gellack kan du även enkelt få vackra naglar med vanligt nagellack. Det krävs bara en fin färg, rena naglar och sedan torkar det i luften. För vilket du inte behöver några maskiner. Det är helt klart den billigaste, men inte den mest hållbara lösningen om du är ute efter den.

Det är helt upp till dig vilken typ av produkt du vill använda på dina naglar, om det är den ena eller andra metoden som passar dig bäst, då ska du göra det du känner mest för.