Vad ska man ha för belysning i poolen?

Att lägga till belysning till din pool är ett bra sätt att förlänga simsäsongen. Genom att lägga till ljus kan du simma på natten och njuta av din pool ännu mer. Det finns många olika typer poollampor, så du kan hitta den perfekta belysningen för dina behov. I den här artikeln kommer vi att diskutera sex olika sätt att lägga till belysning till din pool!

1. Solar Pool Lights: Solar pool lampor är ett bra sätt att lägga till belysning till din pool. De kräver inga kablar eller installation och kan placeras var som helst runt poolkanten. Dessa lampor tänds automatiskt på natten och släcks på morgonen, så du behöver inte oroa dig för att växla strömbrytare varje gång du vill använda dem.

2. LED-lampor: LED-lampor är ett energibesparande sätt att belysa ditt poolområde. Du kan välja mellan många olika färger och storlekar på LED-lampor, vilket kan skapa dramatiska effekter när de används på rätt sätt.

3. Undervattensljus: Undervattensljus är ett unikt sätt att lägga till belysning till ditt poolområde. Dessa armaturer kan installeras i väggarna i din pool och kan programmeras att blinka på och av för en vacker ljusshow.

4. Flytande poollampor: Flytande poollampor är ett intressant sätt att dekorera ditt poolområde. Dessa lampor svävar runt poolkanten och skapar en unik atmosfär på natten.

5. Vägglampor: Vägglampor är ett annat bra alternativ för att belysa ditt poolområde. Du kan montera dem längs poolens kanter eller hänga dem i taket för att skapa extra dramatik.

6. Däcksbelysning: Däckslampor installeras i marken runt poolkanten och ger ett omgivande ljus som skapar en lugn atmosfär när du simmar på natten.

Här har du 6 typer av belysning som du kan använda i eller runt din pool. Belysning, som både är praktisk, men också kan skapa en mysig atmosfär.