Att leda unga (90 talisterna) – ny föreläsning i vårt utbud

Föreläsning i att leda unga (90 talisterna), generation Y

Med en allt större andel 90 talister på arbetsmarknaden och som arbetstagare har vi nu nått tröskeln för ”invasionen” av den nya generationens unga arbetstagare, 90 taliserna, generation Y, även kallad generation I (från Apple-eran med produkter som I-pod, I-phone, I-pad & I-mac). Födda ur 60 talisterna (babyboomers) är generation Y den största generationen i mannaminnen. Hur ser 90 talisterna på livet, arbetet och fritiden? Vad karakteriserar deras sätt att arbete och hur värderar de saker? Och hur ska vi leda och styra denna teknikorienterade generation? Boka vår föreläsning och få alla svaren.

Föreläsning i att leda 90 talisterna och generation Y

Termen generation Y kommer från engelskan och ordet ”WHY” tillsammans med bokstaven Y (viket uttals just ”why”). 90 talisterna är uppfostrade till att ifrågasätta, det har från barnsben lärt sig att fråga och var självständiga.

Många menar att det är en lat, naiv och bortskämd generation vilket egentligen bara bottnar i att 90 talisterna värdera andra saker än tidigare generationer. De ser ett högt värde i att trivas och att ha roligt på arbetet och i livet. 90 talister söker mening och syfte i en mycket större utsträckning än äldre generationer. För en 90 talist är det också viktigt att kunna identifieras sig med sin chef och arbetsgivare, det behöver finnas ett djupare syfte än att bara tjäna pengar hos arbetsgivaren.

Läs mer om föreläsningen, Att leda unga (90 talisterna) eller boka den HÄR!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *